مشاوره حقوقی رایگان - دریافت خسارت از بیمه

باسلام
من بیمه نامه عمر دارم ودراثرحادثه کاربادستگاه فرز دو انگشت پای راستم اسیب دیده یکی قطع شده یکی پلاتین هست .
به علت عدم توانایی انجام کارمیخواهم وکالت بدهم برای درخواست خسارت از دو بیمه یکی بیمه عمر
ودیگری بیمه ... حوادث انفرادی که تعلق میگیرد خسارت .
حال میخواهم هزینه وکالت دادن چقدر و به چه صورت است ؟ تشکر.تهران

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هزینه وکالت توافقی می‌باشد اصولاً 10 درصد مبلغ را در نظر می‌گیرند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای بهره‌مند شدن از وکیل پایه یک دادگستری از گزینه مربوطه در سایت استفاده بفرمائید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

وکالت جهت امور اداری به هر شخصی که دارای اهلیت مدنی باشد ممکن است و شرایط نیز توافقی است ولی وکالت در امور قضایی نیاز به وکیل دادگستری داشته که مطابق ماده 10 قانون مدنی و ماده 19 لایحه استقلال وکلای دادگستری و حق التعرفه وکلا و کارشناسان می‌باشد