مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک اوقافی

با سلام ما میخواهیم در منطقه حسن آباد نوشهر یک ویلایی رو خریداری کنیم که متوجه شدیم 31 سیر یعنی حدود کمتر از یک دانگ اون منطقه اوقاف هست آیا بعدا مشکلی پیش میاد برای ما ؟؟ چه تاثیری میتونه بگذارد در خرید و فروش ؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خرید و فروش ملک اوقافی حتی به مقدار کمتر از یک دانگ نیز ممنوع است و معامله از اعتبار قانونی برخوردار نخواهد بود.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

نسبت به 5 دانگ آن مالکیت مطلق و نسبت به یک دانگ آن متولی امور موقوفه حق السهم مال موقوفه را وصول می‌نماید