مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت سنوات به کارمند مستعفی

سلام. بنده از سال 1391 به استخدام رسمی اداره ورزش و جوانان درآمدم و تا سال 1402 پس از قبولی در آزمون سازمان تامین اجتماعی از ورزش استعفاء دادم و به استخدام سازمان تامین اجتماعی درآمدم. الان اداره ورزش میگوید سنوات 10 شامل شما نمی شود و فقط به کارمند پیمانی تعلق می گیرد.
از اینطرف هم تامین اجتماعی 10 سنوات قبلی بنده را قبول نمی کند و میگوید با اداره قبلی است.
آیا می توانم به دیوان شکایت برده و رای بگیرم!؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق قانون نقل انتقال سوابق بیمه، سازمان مربوطه ملزم به پریرش است. میتوانید در اینخصوص جهت مشاوره تخصصی تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق دیوان عدالت اداری اقدام بفرمائید.
نتیجه قابل پیش‌بینی نمی‌باشد.