مشاوره حقوقی رایگان - تمدید کردن وکالت

سلام . من یه پارس برج8 فرو ختم الان سه بار به صورت قولنامه ای فروش رفته یه بار وکالت تنظیم کردم دوباره تاریخش گذشته الان این نفر جدید که میخواد وکالت بگیره باید وکالت به این بدم یا وکالت به همون نفر اولی که وکالت دادم اگر به این اخری وکالت بدم دردسر ساز میشه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به شخصی که خریده از شما
به دیگری منعی ندارد
اما بهتر است متنی تخصصی تنظیم گردد تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما به هر شخصی که خرید از شما خرید کرده است می‌بایست وکالت و قرارداد را به نام آن انجام دهید

یا خریدار بیاید رسید بدهد که اجازه انتقال به دیگری از نظر ایشان بلامانع است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

دست، دست را میشناسه، خریدار مستقیم شما باید مکتوب به سگشما دستور بده که وکالت به فلانی بده

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه بر این است که به شخصی که از شما خودرو را خریداری نموده است وکالت بدهید.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
چنانچه بیست درصد در وقوع حادثه مقصر باشید از دیه متعلقه بیست درصد کسر و الباقی به سما تعلق خواهد گرفت.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به همان شخص که فروخته اید باید وکالت دهید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام قطعا مشکل ساز خواهد شد، شما فقط میتوانید به خریدار خودتان وکالت بدهید