مشاوره حقوقی رایگان - مرور زمان شکایت

با عرض سلام و ادب . چند سال پیش حقی از بنده ضایع شده و اکنون که میخواهم آن را دنبال نمایم گفته میشود شکایت شما مشمول مرور زمان گردیده و عملا کاری از شما بر نمی آید که پس از در میان گذاشتن با شما یکی از وکلای محترم فرمودند درست هست و حال باز هم از شما خواهش میکنم آخر مگر میشود که حق شکایت و دادخواست نداشته باشم و مجرم نیز برای خودش راحت زندگی کند یعنی به هیچ وجه حق اعتراض ندارم و آن حق به بنده بر نمیگردد و آیا به نوع جرم بستگی ندارد؟

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

باسلام
بسته به نوع جرم ارتکابی مدت مرور زمان متفاوت خواهد بود در هرصورت امکان طرح دادخواست حقوقي خواهید داشت همچنین تحت شرایطی امکان طرح شکایت کیفری نیز وجود خواهد داشت ، جهت اطلاع از جزئیات از گزینه مشاوره تلفنی استفاده نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید درخواست خود را بدهید در صورتی که شامل مرور زمان شده باشد رسیدگی نمی‌گردد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

یک سال از تاریخ اطلاع از وقوع جرم بیشتر، نمی توانید شکایت کیفری در جرایم قابل گذشت داشته باشید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سللم جرم قابل گذشت یکسال و سایر جرایم متفاوت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق قانون مجازات اسلامی مصوب سال 1392 برخی از جرایم مشمول مرور زمان می‌شوند.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

در اکثر قریب به اتفاق جرایم مرور زمان داریم جهت بررسی مورد خود تماس بگیرید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که جرم کیفری باشد مطابق ماده 106 قانون مجازات اسلامی و ماده 13 قانون آیین دادرسی کیفری شده و موقوفی تعقیب صادر خواهد شد مگر دلایل مصرح در قانون