مشاوره حقوقی رایگان - قطع مستمری در صورت بیمه شدن

با سلام
من اقدام به ثبت‌نام بیمه دانشجویی کردم. در قسمت دریافت خدمات درمانی باید افراد تبعی خود را اعلام کنم به تامین اجتماعی؛
من معافیت کفالت دارم و مادرم هم تحت تکفل من هست؛ از طرفی دیگه مادرم در حال حاضر مستمری‌بگیر تامین اجتماعی هست؛ اگه درخواست دریافت خدمات درمانی بدهم و مادرم هم در لیست افراد تبعی قرار گیرد،حقوق ماهیانه دریافتی وی از تامین اجتماعی قطع می‌شود؟!

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود اصولا خیر با این اوصاف با ادارات مذبور‌رجوع گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بهتر است این موضوع را از تامین اجتماعی پیگیری نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با شماره 1420 مربوط به سازمان تأمین اجتماعی در این ارتباط تماس حاصل فرمائید.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
از طریق تأمين اجتماعي پیگیری نمایید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از سازمان تامین اجتماعی موضوع را پیگیری فرمایید