مشاوره حقوقی رایگان - نفقه در دوران عقد

سلام من یک سال هست عقد کردم اگر بخواهم نفقه رو بگذارم اجرا می تونم این کار رو بکنم؟شوهرم میگه تو خونه پدرتی و ما باهم رابطه جنسی هم نداریم پس نفقه به تو نمیرسد درست هست؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
زوج مکلف است که به محض انعقاد عقد ‌نکاح ، نفقه زوجه را پرداخت نماید
و شما باید دادخواست مطالبه نفقه معوقه و جاری را اقامه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر این برداشت اشتباه استاگر شما دوشیزه هستید و حق حبس استفاده کردید نفقه به شما تعلق می‌گیرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خواهشاً در ابتدای زندگی مشترک به فکر دادگاه و پاسگاه نباشید و امور خود را بین خودتان مدیریت نمائید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

نفقه شامل حال شما می‌شود زوج ملزم به پرداخت است