مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت کامل حقوق توسط کارفرما

با سلام مورد اول بنده مدتی(حدود چهل روز) در یک فست فود به صورت تک شیفت کار می‌کردم صاحب کارم اولا کمتر از حقوق وزارت کار باهام تسویه کرد بعد هم 500 هزار تومنش رو پرداخت نکرد و امروز و فردا می‌کرد الان هم 5 ماهه اصلا جوابم رو نمیده
مورد دوم یکی ازهمکاران اواسط آذر ماه بهم گفت دستم خالی هست و پول ندارم برم شهر خودمون یکجایی میخوام برم سر کار باید ودیعه بدهم و من هم 600 هزار تومن براش واریز کردم قراربود آخر آذر تسویه کنه ولی دیگر جوابم رو نداد از اون جایی که اون یک استان دیگر زندگی میکند کلا بهش دسترسی هم ندارم
لطفا راهنمایی کنید چطور میتونم از صاحب کارم به خاطر حقوق کم عدم بیمه و ندادن بخشی از حقوق و از اون پسر به خاطر عدم پرداخت بدهی شکایت کنم و حقم رو بگیرم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار می توانید شکایت خود را پیگیری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از کار فرما به اداره کار شکایت کن
از اون دوستت به شورای حل اختلاف شهرشون ، که البته ارزشش را ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید موضوع خود را از طریق وزارت کار پیگیری نمایید