مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف ملک

با سلام
پدر بنده ملکی دارند شش دانگ
از این مقدار 2 دانگ آن متعلق به مادر بنده میباشد که چون فوت کرده است به ورثه انتقال پیدا کرده است و پدر بنده جزء ورثه بوده و تقریبا نیم دانگ سهم ارث پدرم میباشد
این نیم دانگ را پدرم با من صلح کرده و وکالت فروش داده است
حالا بنا به دلایلی 4 دانگ ملک دستور موقت توقیف و پرونده جریانی دارد
حال به چه صورت میتوان این نیم دانگ را رفع توقیف کرد و خواسته خود را مطرح کرد ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سهم پدر شما توقیف شده استاگر آن نیم دانگ نیز توقیف شده است می‌توانید با ارائه مدارک مالکیت رفع توقیف نمایید

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

اگر از سهم شماهم توقیف شده است میتوانید اعتراض کنید

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

باید دادخواست اعتراض ثالث تقدیم دادگاه نمایید و مدارک مالکیت خویش را ارائه نمایید تا از سهم شما رفع توقیف به عمل آید

مرتضی روحانی مقدم

جناب آقای مرتضی روحانی مقدم:

سلام دادخواست اعتراض ثالث اجرایی و یا اثبات مالکیت بدین ترجیحا با راهنمایی و تنظیم وکیل

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با ارائه صلح‌نامه و وکالت فروش به عنوان شخص ثالث اجرایی جهت رفع توقیف وارد پرونده شوید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

دادخواست اعتراض شخص ثالث مطرح‌نمایید