مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری شرکت لیزینگی

سلام
بنده از یک شرکت لیزینگ خودرو ماشین خریداری کردم
400 میلیون پیش پرداخت و الباقی 48 قسط

بعد از مدتی با تاخیر زیاد خودرو به من تحویل دادند

در تعویض پلاک هم 1 دانگ خودرو را به نام بنده و 5 دانگ را به نام شخص ثالث انتقال دادند

و گفتند برای گرفتن قرارداد به شرکت مراجعه کنید و اقساط را به نام شخص ثالث که 5 دانگ دیگر به نام او هست واریز کنید(هر قسط 30 میلیون تومان)

متاسفانه با امروز و فردا کردن هیچ قراردادی به من ندادند و تمامی مدارک اعم از برگ سبز و ... نزد خودشان هست

فقط خودرو پیش من هست و هیچ قراردادی و مدارکی ندارم

الان شرکت بسته شده و هیچ اثری ازشون نیست و بنده 5 قسط را پرداخت کردم به نام شخص ثالث که 5 دانگ دیگر به نامش هست بدون هیچ قراردادی و یک برگ قرارداد پیش خودشون هست فقط,که 400 پیش و 48 قسط 30 تومنی که بنده امضا کردم.

الان باید چی کار کنم
1-چون هم میتونند متن قرارداد رو عوض کنند
2-اگر قسط بدهم به طور مرتب که قراردادی ندارم و بعد میتونند بگن باید به حساب شرکت میزدی
3-اگر هم قسط ندهم و منتظر اقدام اون ها باشم با وجه التزام سنگین از من میگیرند

4-یک سفته به قیمت ماشین و یک چک دیگر هم باز به قیمت ماشین پیششون هست

الان من باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مفاد قرارداد حائز اهمیت است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع شما نیاز به بررسی جزئیات دارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

هر چه در قرارداد فی مابین آمده ملاک است

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
قطعا نیاز به طرح دعوی خواهد بود ولیکن ابتدا باید اسناد و مدارک و قرارداد في مابين بررسی شود.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز است که قرارداد منعقد شده فیمابین تحت بررسی قرار گیرد تا پاسخ مناسب حقوقی ارائه گردد.

رحمان  مرداني فرد

رحمان مرداني فرد :

باید قبل از وایز مبالغ این سوال مطرح میکردید الانم شرکت رو پیدا کنید ببینید خودرو بنام کیه ؟!شرکت باید طرف شما باشه نه شخص خاصی