مشاوره حقوقی رایگان - ارجاع شکواییه به ضابط قضایی

سلام. من یک ماه پیش رفتم شرکت ... برای ثبت نام خوردی اقساطی که بعد از تکمیل ثبت نام و واریز 50 میلیون تومان به حساب شرکت، شرکت شبانه جمع کرد و متواری شد و رفتیم دادسرای ناحیه 8 شکایت کردیم و فرستادنمون پلیش شاپور، یک هفته پیش رفتیم که ببنیم خبری هست یا نه که گفتن خبری نیست اگه بود بهتون اعلام میشه که دو روز پیش زنگ زدن گفتن منتظر خبر های خوبی باشید ولی باید از طریق دفاتر مرجع قضایی شکایت کنید که ما هم انجام دادیم و روز بعد این ابلاغیه اومد خواستم ببینم منظورشون از این ابلاغیه چیه باید چکار کنم
موضوع ابلاغیه:ارجاع شکوائيه به ضابط
سایر اطلاعات:
متن ابلاغیه:
حسب دستور مقام محترم قضائي به شماره ... مورخ 1399/10/29، شکوائيه شما با کد رهگيري ... جهت انجام تحقيقات، به صورت الکترونيک به اداره 14 (چهاردهم) ارسال شد. با در دست داشتن شکوائيه و پيوست‌هاي آن به مرجع مذکور مراجعه نمائيد. تأخير در اقدام موجب تصميم قانوني از سوي مرجع قضایي خواهد شد.

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
شکواییه شما از به دادسرای عمومی ارسال شده و دادسرا آن را به ضابطین دادگستری(نیروی انتظامی) ارجاع داده است .
شما باید با مراجعه به صفحه کاربری خود در سامانه ابلاغات الکترونیکی (ثنا) از شکواییه و دستور مقام قضایی پرینت گرفته و به کلانتری مراجعه کنید.
موفق باشید