مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل خودرو توسط شرکت لیزینگی

سلام. من اسفند 98 رفتم تهران و از یک شرکت لیزینگ خودرو، ماشین ثبت نام کردم. با پیش پرداخت 26 میلیون. قرار بود 20 روز کاری تحویل بدن که به خاطر کرونا عقب افتاد. خرداد فهمیدم شرکت کلاهبرداری کرده و من بندرعباس بودم و به خاطر موقعیت شغلی و عدم اطلاعات کافی، نتونستم برم تهران و پیگیری کنم. خیلی ها هم بهم گفتن پیگیری فایده نداره و به جایی نمیرسی. خواهش میکنم راهنماییم کنید، باید چکار بکنم؟ حتما باید خودم برم تهران؟

پاسخ ها :

سيده رقيه  جعفر زاده

سرکار خانم سيده رقيه جعفر زاده :

سلام اگر شرکت وجود خارجی نداشته و کلاهبرداری شده میتوانید شکایت کیفری در تهران مطرح نمایید لکن اگر شرکت وجود دارد ولی خودرو را تحویل نمیدهد میتوانید دادخواست حقوقی مبنی بر الزام شرکت یا شخص به ایفای تعهدات مندرج در قرارداد(البته اگر قرارداد داشته باشید) مطرح کنید.