مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل خودرو توسط شرکت لیزینگی

سلام.
سه ماه پیش ما از یک شرکت لیزینگی ماشین، پیش خرید کردیم. قرار بود یک ماهه ماشین رو تحویل بدهند. یک ماه گذشت، دیدیم خبری نشد، پیگیری کردیم هی امروز فردا کردند برای تحویل. ما هم صبر کردیم و باز دیدیم خبری نشد که پیگیر شدیم و این بار گفتند ماشین ها رو توقیف کردند. (بهانه‌ی الکی) صبر کنید تا نیمه ی اول مرداد ماشین رو تحویل میدیم.
خلاصه که نیمه ی اول مرداد هم گذشت دیدیم خبری نشد. این بار حضوری مراجعه کردیم، گفتند اسم و پروندتون تو سایت ثبت شده، آخر همین ماه ماشین رو تحویل میدیم. شما با مدارک برای تحویل ماشین بیاید. دیروز از خودشون مطلع شدیم که اصلا هیچ ماشینی در کار نیست و به بهانه ی کرونا شرکتشون کلا از هم پاچیده. گفتند بیاید پولتون با ضرر 15 درصدی از دفتر وکیلمون بگیرید. یعنی حتی اصل پولمونم نمیدهند. آدرس وکیل هم نفرستادند. گوشی هاشونم خاموشه. این خبر رو یک خانمی که ادعا میکنه از چیزی خبر نداره به ما داد. وقتی هم که باهاش صحبت کردم و گفتم من ماشین می‌خوام گفتند مگه طلبکاری و گوشی رو قطع کرد.( از رفتار بی‌شرمانه‌ی این خانم جدا شکایت دارم. امکانش هست؟)
ما الان چکار کنیم؟ آیا میتونیم با شکایت ازشون ماشین رو بگیریم؟ یا حداقل غرامت و ضرری که ما دیدیم رو بپردازند؟ آخه این ها ادعا می کنند باید 15 درصد از پول ما رو کم کنند و بهمون برگردونند. خودشون قرارداد رو فسخ کردند و ضررشو ما باید بدیم. هرچند که اصلا چشمم آب نمیخوره به همون پولم برسیم. در صورت شکایت، ما چند درصد امکان داره مشکلمون حل بشه؟
در ضمن من صوتی از اون اقایی که ادعا کردند آخر این ماه بهمون ماشین میدند و حالا کلا زدند زیرش دارم! آیا محکمه پسنده؟
تا همین چند روز پیش هم تو سایتشون تبلیغ کرده بودند که بیست روزه ماشین تحویل میدیم. ولی الان دو روزه که کلا سایتشونم جمع شده. من اسکرین شات دارم از تبلیغشون.

پاسخ ها :

يونس  شريعت نيا

جناب آقای يونس شريعت نيا :

دادخواست حقوقی الزام شرکت به تحویل یک دسگاه خودرو موضوع قرارداد ... ودر صورت تعذر تسلیم استرداد مبالغ واریزی به نرخ روز وخسارات وهزینه های دادرسی