مشاوره حقوقی رایگان - هک حساب بانکی

سلام وقت بخیر داخل پیج اینستاگرامی بودم که آگهی های استخدام رو اعلام میکنند بعد استخدام بانک زده بود و لینک رو خواستم برام فرستادند و من هم وارد شدم دیدم هشدار داده که ممکن هست کلاهبرداری باشد این لینک و این چیز ها وارد شدم اطلاعات خودم شماره شناسنامه کد ملی شماره همراه نام پدر و شغلش و نام مادر و شغلش آدرس منزل و کدپستی این ها خواست و سوابق شغلی و این ها من هم زدم و ثبت کردم و یک کد پیگیری داد که اونم ثبت کردم و چون یهویی ترسیدم کارت ها رو غیر فعال کردم 15 دقیقه بعدش میخواستم بدونم ممکن هست برای حساب بانکی پدر مادرم یا خودم مشکل هک ایجاد بشود؟ اگر نه از کی دوباره کارت هارو بنظرتون فعال کنم؟ البته خانواده ام فقط اسم و شغل دادم و اون ها هنوز کارتاشون رو غیر فعال نکردن آیا نیاز هست ؟ توروخدا راهنماییم کنید خیلی استرس دارم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما نیاز به بررسی وگفگوی متقابل دارد از طریق سایت مشاوره تلفنی بگیرید تا به یک راهکار درست برسید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر مشکلی پیش نمیاد.
می توانید از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هر احتمالی در واقعیت ممکن است وجود داشته باشد نمی‌توان احتمالات اظهار نظر دقیق نمود

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
احتمال سو استفاده وجود دارد و شما تا قبل از اینکه اتفاقی بیفتد نمی توانید اقدامی انجام دهید.