مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن سه دانگ ملک

سلام
پدربنده 500تومان به دلایل تعویض خانه ازشخصی گرفت و یک برگه چک صیادی به مبلغ500تومان و یک برگه چک 120تومانی به عنوان سود سه ماهه به شخص ربا دهنده داده و3دنگ خانه که به نام مادر بنده بوده را به عنوان ضمانت گذاشته و آن را به وکالت فروش به نام ربادهنده کرده دردفتراسنادرسمی.چون پدرم درحال ساختن منزل خودبوده 80تومان ازچک120تومانی را به ربا دهنده داده و از او درخواست کرد که تمدید کند برای 3ماه دیگر ولی شخص ربادهنده هم چک 500تومانی رابرگشت زده و هم خانه را به شخص دیگری که گویا وکیل او هست وکالت داده یافروخته و چک 120تومانی رانیز نزد خود نگهداشته است. آیا میتوان 3دانگ خانه رابرگرداند؟؟؟چون داخل قولنامه سند چیزی به عنوان ضمانت ذکرنشده فقط نوشته وکالت مادر بنده به شخص ربادهنده.
لطفا راهنمایی کنید .ممنون

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما نیاز به بررسی وگفگوی متقابل دارد از طریق سایت مشاوره تلفنی بگیرید تا به یک راهکار درست برسید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام تحت ربا تحت عنوان ربا شکایت نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

با اثبات ربا مطابق ماده 595 قانون مجازات اسلامی همه چیز به روال خود برمی‌گردد بهتر است در این خصوص جهت مشاوره تکمیلی از طریق دادراه با بنده تماس بگیرید