مشاوره حقوقی رایگان - اجرای حکم

سلام و عرض ادب میخواستم بفهمم که این ابلاغیه چیه نوشته احضاریه تعیین انجام کاری برای شخص ذی سمت و مرتبط ..مهلت حضور 5روز پس از درج سامانه ابلاغ شاکی دارم. ولی با صند بیرون هستم الان 7 ماه میشه علت ابلاغیه اجرای حکم هست اگه مراجعه کنم زندانیم میکنن یا نه بعدا ابلاغ میشه دوباره

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
محکومیت شما قطعیت یافته و در مرحله اجرای حکم است برای پیگیری بهتر است وکیل اختیار نمایید.

سيد هادي  وزيري

سيد هادي وزيري :

درمتن ابلاغ قدشده بابت چه کاری حاضرشوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مجازات حبس صادر شده باشد بله ممکن است