مشاوره حقوقی رایگان - استفاده عمومی از مشاعات

جناب آقای طاهری جاودانی کارشناس محترم حقوقی در خصوص ساخت اتاقک چوبی به مساحت 1 در 1 در قسمت بلااستفاده خرپشته اپارتمان ( احداث صلواتی یک خیر) آنهم برای نگهداری اموال عمومی ساختمان فرمودند استفاده خصوصی از مشاعات بدون رضایت همه مالکان ممنوع است فرمایش ایشان صحیح است اما نکته مهم سوال اینست این مکان برای نگهداری اموال عمومی ساختمان است هر واحد یک انباری دارد ولی خود ساختمان بدون محلی برای لوازم عمومی است. لطفا با بزرگواری خودتان یک نظر کارشناسی جامع بفرمائید نظر دو کارشناس محترم قبلی در این سوال جامع و قانع کننده نبود. ممنون

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

هر گونه ساخت و ساز مستلزم اخذ مجوز است و در قسمت های مشاع نیز رضایت کلیه مالکین بی قید و شرط لازم و ضروری است و اظهار نظر مزبور صحیح است