مشاوره حقوقی رایگان - مشاعات اپارتمانی

سلام با تشکر فراوان از پاسخگویی شما بنده سوال خود را تکرار میکنم. سوال حقیر این بود مدیر ساختمان هستم میخواهم برای نگهداری اموال ساختمان با گذاشتن دو تکه ورق نئوپان و یک درب چوبی در فضای کوچک طبقه آخر. ( مجاور درب پشت بام ) اتاقکی درست کنم صلواتی و بدون هزینه. سوال اینست با توجه به اینکه از این اتاقک بدون هزینه فقط برای اموال ساختمان استفاده خواهد شد ایا رضایت اکثریت مالکان کافی است یا باید همه مالکان رضایت بدهند. خیلی ممنون از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

ساخت اتاقک در مشاعات ساختمان قوانین مشاعات در ساختمان مشاعات ساختمان مشاعات قوانین آپارتمان نشینی آپارتمان