مشاوره حقوقی رایگان - برداشتن رضایت نامه از پرونده

با سلام و خسته نباشید تمامی وکلای گرامی دوستم علیه اینجانب به اتهام سرقت دروغ در کلانتری شکایت کردند و به صورت دستی رضایت نامه نوشته و امضا کردند ضمیمه پرونده گردیده اند و کپی رضایت نامه را به من ارائه دادند و بعد چون مامور پرونده فامیل دوست اینجانب بودند رضایت نامه رو از پرونده برداشته اند الان من چی کار کنم کپی رضایت نامه را دارم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
راه دیگری نیست مگر شاهدی داشته باشید یا فیلم دوربینی و ادله دیگری
بنظر اینک باید بفکر رفع اتهام در دادسرا و دادگاه باشید

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

سوال نامفهوم می باشد، لطفا به صورت دقیق نگارش شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
کپی رضایت نامه را به دادسرا ارائه نمایید و اعلام نمایید که اصل رضایت نامه در پرونده بوده است و