مشاوره حقوقی رایگان - صدور اجراییه دادگاه

با سلام ودرود
صدور اجراییه مبنی بر تعهد الزام بر تعهد غیرمالی از طرف دادگاه در چه مواردی صادر میشود و صدور اجراییه همیشه به نفع خواهان و خواسته اوست . و بعد از صدور اجراییه و مختومه شدن پرونده دیگر قابل تجدید نظر یا شاکی شدن را ندارد؟
سپاسگزارم

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

آرای دادگاه‌ها به محض قطعیت لازم الاجرا هستند که متولی این امر واحد اجرای احکام است لذا احتمال است به نفع کسی باشد یا به ضرر کسی باشد این در دادگاه بدوی یا تجدید نظر مشخص می‌شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
زمانی که رای در دادگاه قطعی می‌شود قابلیت اجرا پیدا می‌کند تعهد غیرمالی مانند انجام یک کاری مثلا شخصی تعهدی نموده یه کاری را انجام دهد به اتمام نمی‌رساند می‌توان الزام آن را از دادگاه مطالبه نمود اجراییه و مختومه شدن دیگر قابل تجدید نظر نیست چرا که قطعی نشود قابلیت اجرا پیدا نمی‌کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وقتی در اجرا قرار بگیرد یعنی قطعی شده و دیگه ازطریق عادی نمیتوان به آن اعتراض کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
سوال ابهام دارد و کامل نیست کلی است