مشاوره حقوقی رایگان - صدور اجراییه دادگاه

سلام خسته نباشید.من از کسی شکایت کردم و رای به نفع من صادر شد و درخواست اجراییه دادم واون کس هم از من شکایت کرده بود که به علت نداشتن دلایل کافی پرونده منع تعقیب شد و ایشان به پرونده خودش اعتراض داده وپروندش به دادگاه تجدید نظر رفته.حالا از شعبه دادگاه می پرسیم چرا دستور صدور اجراییه نمی دهید میگن باید پرونده ایشان بیاد بعدا صدور اجراییه بدیم.آیا باید منتظر پرونده ایشان باشیم تا اجراییه انجام بشه؟

پاسخ ها :

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

متاسفانه نوع دادخواست طرف مقابل را مشخص نکرده اید ، ایا دعوی متقابل بوده یا اعتراض ثالث اصلی یا اعتر اض ثالث اجرایی بوده یا اینکه دعوی مستقل دیگری بوده است ؟ به هر حال اگر دو پرونده دارای موضوع و منشا واحدی بوده و همزمان مورد رسیدگی قرار گر فته و با یکدیگر ارتباط موضوعی دارد باید نتیجه دادخواست ایشان مشخص گردد.