مشاوره حقوقی رایگان - تعهد به انتقال ملک در آینده به همسر

سلام
آیا برای مردی که در حال حاضر خانه و ملکی از خود ندارد می‌توان در شروط ضمن عقد ذکر کرد که ایشان طی زندگی مشترک ملزم و متعهد به خرید و انتقال 6دانگ خانه 100 متری در تهران به نام زوجه خود می‌باشد؟
این شرط ضمن عقد چقدر اعتبار دارد؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

میشه
خیلی هم خوبه اما مدت برایش تعیین کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شرط کنید ولی به نظر بنده در عمل اعتبار چندانی ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌توانید درج نمایید اما با توجه به آنکه نوع آن مبهم استخیلی قابل استناد نمی‌تواند باشد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بله شرط صحیح و اجرای آن قابل مطالبه است.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

بله این امکان وجود دارد البته اگر ادله اثباتی موجود باشد