مشاوره حقوقی رایگان - بستن راه عبور

سلام 20 سال پیش معاوضه زمین200متر برای استخر آب کشاورزی در معاوضه نامه عین همین کلمه نوشته شده سمت شمالی استخر زمین کشاورزی دیمی گندمزار وجود داشت وما جهت تردد با تراکتور حمل آب تانکر به ذخیره استخر آب کشاورزی فعالیت داشتیم وپس از 7سال دیگر هم در این راستا جاده بین مزارع عمومی شورای محل باکشاورزان تعامل نموده وتنظیم شده وقابل استفاده می‌کنیم ولی الان پسرش زمین مورد نظر را باکشیدن فنس راه ورودی استخر آب کشاورزی راه بسته آیا با قدمت 20 سال رفت و آمد سنتی وفعلا هم جاده تنظیم شده حق برایشان می باشد و راه ديگری ندارم 1 الی 3 متر مانده به زمین استخر ذخیره آب کشاورزی چه کار کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت شکایت موضوع به کارشناسی ارجاع میشه

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم اگر بطور شفاهی بوده و شهودی درین خصوص دارید طرح دعوی اثبات مالکیت نمایید اما جهت اظهار نظر دقیق رویت اسناد و مدارک شما ضرورت دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانیدمالکیت را درخواست کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان طرح شکایت با عنوان ممانعت از حق خواهید داشت .