مشاوره حقوقی رایگان - عدم انجام تعهد توسط زوج

با سلام
در کلانتری بابت دو مورد حکم بازداشت سیار همسرم به علت تخریب وسایل خانه و نفقه ایشان پیشنهاد دادند رضایت بدهم و ایشان درقبال این رضایت تعهد انتقال دو دانگ از آپارتمان محل سکونت دادند به عنوان بخشی از مهریه و مکتوب نوشتند و امضا و اثر انگشت زدند و در کلانتری هم در گزارش خود این برگه تعهد رو پیوست کردند و ایشان بلافاصله بعد کلانتری زیر حرفشون و تعهد خود زدند.
با توجه به موارد بالا بهتر است من چگونه اقدام کنم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه دادگاه موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست دادخواست دهید تعهدات را از طریق دادگاه مطالبه کنید الزام ایشان را درخواست دهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست الزام به انجام تعهد و توقیف سند ملک

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
ابتدا نیاز به برررسی متن تعهد همسر و رضایت شماست و سپس در صورت لزوم دادخواست الزام به انجام تعهد و سایر اقدامات.