مشاوره حقوقی رایگان - گزارش اصلاحی

سلام، زوج درخواست طلاق داده و پس از اون هم اعسار از پرداخت مهریه داده. هنوز رای طلاق را اجرا نکرده و با زن برای پرونده اعسار مهریه توافق کردند، که در ازای دریافت فقط مقداری از مهریه، دادگاه گزارش اصلاحی صادر کند و پس از اون زوج گواهی عدم سازش رو اجرا کنه. اما الان زوج از انجام این کار امتناع میکنه. آیا با این وجود مهریه زوجه به حالت اولیه برمیگردد؟ یا این که هر وقت بخواد مهریشو بزاره اجرا فقط مقداری که در گزارش اصلاحی اومده رو میتونه دریافت کنه؟

پاسخ ها :

رحیمه میرزایی

سرکار خانم رحیمه میرزایی :

باید متن گزارش اصلاحی رو دید..

حسین سعادتی

حسین سعادتی :

بستگی به نوع توافق در گزارش اصلاحی داره اگر باشرط طلاق و گواهی عدم امکان سازش توافق شده باشد درصورت عدم اقدام گزارش اصلاحی نیز قابل ترتیب اثر نیست ولی اگر بطور جداگانه باشد توافق صرفا راجع به مهریه بوده و ربطی به عدم امکان سازش ندارد.