مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت اقساط مهریه

سلام
مهریه بنده 120 گرم طلای نقد و 120 عدد مهریه عندالاستطاعه می باشد.
طلا را شوهرم از من گرفته و بنده اثبات نمودم و در شورای حل اختلاف طی گزارش اصلاحی سازشی و قطعی به دلیل طرح اعسار توسط شوهرم تقسیط شد.( هر ماه سه گرم آن هم بدون پیش قسط ) و به این شرط که اگر چنانچه هر یک از اقساط در موعد مقرر پرداخت نشود، تمام طلا تبدیل به حال شده و او ملزم به پرداخت یک جای آن می باشد و بعد از این تقسیط با تحویل دو فیش حقوق به عنوان ضمانت به دادگاه ایشان از زندان آزاد شد.
الان حدود 4 سال گذشته است و ایشان هیچ قسطی پرداخت نکرده لذا طبق گزارش ملزم به پرداخت یک جا می باشد. در حالی که دادخواست تعدیل در تقسیط دادن که بنده هم متوجه شدم سند دو دستگاه سواری را طبق قولنامه که برابر اصل نموده ام دقیقا بعد از تاریخ گزارش اصلاحی سازشی فروخته است و این را ضمیمه نمودم و در نهایت رای دادگاه این بود که چون قسطی پرداخت نکردید تعدیل معنا ندارد و شاهد هم نیاورده بود برای معسر بودنش که این هم قید کرده بودن.
حال طبق این دو قولنامه ایشان به دروغ خود را معسر نشون داده و شاهد ها هم شهادت دروغ داده اند بنده بابت این اعسار دروغین 4 سال پیش چه کاری باید انجام بدم؟
این پرونده رو به اجرا بزارم آیا این گزارش اصلاحی سازشی با توجه به گران بودن طلا مجدد تقسیط میشه؟ آیا پیش قسط قرار میدن این بار؟ آیا با پرداخت قسط اول ضمانت ها از بین میره و میتواند فیش حقوق ها رو پس بگیره؟

پاسخ ها :

محمدحسین فاتح منش

محمدحسین فاتح منش :

استان :

درود.شما با توجه به اینکه معاملات بعد از صدور حکم روده میتونید تقاضای ابطال اون معملات رابخواین.و با ارائه اون اسناد توقیف کنید اموال را

علی مصیبی

علی مصیبی :

با طرح شکایت میتوانید اموال ایشان را به نام خود کنید.جهت راهنمایی بیشتر تماس