مشاوره حقوقی رایگان - رای باز شدن زندانی

سلام همسرم پنجاه روز بازداشت بود با سند آمد بیرون به جرم سرقت تعزیری به40ماه زندان محکوم شد که با تسلیم به رای35ماه شد رد مال کردند شاکی رضایت نداده
الان از 12اذر در زندان هست سابقه ندارد
برای رای بازشدن از چه زمانی باید اقدام کند؟
واین که شامل ایشان میشود یا نه؟
واین که رای باز چطوری اجرا میشود؟ ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
درخواست دهد تا مورد بررسی قرار گیرد

آرمان شرافتی زنگنه

جناب آقای آرمان شرافتی زنگنه :

با سلام کاربر گرامی عنوان رای باز در قانون موضوعیت ندارد لذا شورای طبقه بندی زندانیان بر اساس معیار های متفاوتی زندانیان را به دسته های خاصی تقسیم می نمایند علی ایحال زندان ها براساس ماده 5 آیین نامه سازمان زندان ها و اقدامات تأمینی و تربیتی به 3 دسته تقسیم می‌شوند که بر اساس ماده 8 آیین نامه اجرایی سازمان زندان ها کلیه محکومان با توجه به نوع جرم و میزان جرم محکومیت، شخصیت، پیشینه کیفری، رفتار و اخلاق بر اساس تصمیم شورای طبقه بندی در انواع زندان ها نگهداری و حفاظت می‌شوند که عبارتند از زندان بسته ، زندان نیمه باز و زندان باز که برای قرار گیری در هر کدام از این دسته های باید شرایط قانونی خاصی برای فرد زندانی وجود داشته باشد