مشاوره حقوقی رایگان - واریز حقوق اشتباهی

سلام
همسرم در آموزش و پرورش مشغول به کار است و حق التدریس است ، در سال چند ماه بیمه دارد و چند ماه بیمه ندارد،
چند وقت پیش برای همسرم و همکارانش مبلغ اضافه تری پول ریختند و حتی در فیش حقوقی همسرم آن مبلغ درج شده، تا جایی که اطلاع داریم حقوق همسرم از طرف وزارت خانه ریخته میشود ،
چند وقته از طرف اداره ای که همسرم در ان جا کار می کند به همسرم و همکارانش پیام می دهند که همسرم و همکارانش پول را به حساب اداره پس بدهند و پول اشتباهی به حسابشان ریخته شده بوده و پس بدهند وگرنه سال بعد اول مهر به آن ها ابلاغ برای کار داده نمیشود
حالا ما هم میگیم وقتی وزارت خانه حقوق را ریخته و اگر اشتباهی پول را ریخته باشه خودش کسر از حقوق میزنه
و در ماه های بعدی از حقوق کم می کند و نیازی نیست ما خودمان به حساب کسی یا جایی پول بریزیم
الان دو سالی است وقتی وزارت خانه برای همسرم و همکارانش پول میریزند ادارشون میاد اینارو اذیت میکند که بیارید پول را به حساب اداره پس بدهید اشتباه شده
راستش حس می کنیم اداره از طریق حساب همسرم و همکارانش داره پول شویی میکند
و یا وزارت حقوق را اضافه کرده ولی اداره اینا از سادگی این قشر استفاده میکنند و می خداهند به زور ترس مجبورشان کنند به حساب اداره پول بریزند

میشه راهنمایی کنید چکار کنیم

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به بازرسی و یا معاونت اداری مالی سازمان مربوطه مراجعه کنید