مشاوره حقوقی رایگان - استخدام مربی پرورشی آموزش و پرورش

با سلام.
میخواستم بپرسم که فقط با داشتن ارشد روانشناسی(کارشناسی غیر مرتبط)میتونیم در آزمون استخدامی آموزش و پرورش شرکت کنم؟برای مربی پرورشی 1402
سپاسگزارم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. استخدام بستگی به ظوابط پذیرش کننده که درج در دفترچه ثبت نامی استخدامی میباشد دارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست دفترچه آزمون را مطالعه نمایید هر ساله تغییراتی در آن داده می‌شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ملاک آیین نامه استخدامی و آگهی موضوع استخدام و جذب آموزش و پرورش

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید شرایط استخدام را مطالعه کنید

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام سوال حقوقی نیست از آموزش و پرورش بپرسیدیا صبر کنید در دفترچه آزمون قید شده است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال غیرحقوقی است و در زمره پرسش‌های حقوقی قرار ندارد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شما باید دفترچه ازمون استخدامی را مطالعه کنید