مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مزایای سختی کار بعد از بازنشستگی

سلام من شاطر نانوایی بودم و بازنشسته ام و الان چند سال هست که از تامین اجتماعی حقوق بازنشستگی میگیرم
زمانی که اقدام برای بازنشستگی کردم شامل سخت و زیان آور میشدم و تایید هم کردند اما چون سواد درست و حسابی نداشتم و‌دستمم خالی بود و نیاز به پول داشتم و میخواستم سریع تر حقوق مستمری به من بدهند از من رضایت نامه گرفتن که با رضایت خودم سخت و زیان آور نمیخوام اما حالا متوجه شدم که اگر سخت زیانو آور رو واسم در نظر میگرفتن حقوقم دو برابر میشد تقریبا

میخواستم بپرسم الان بعد از این چند سال که بازنشستگی میگیرم میتونم اعتراض کنم و مجدد اقدام کنم برای سخت و زیان آور که سخت و زیان آور برای من لحاظ بشود که حقوقم رو مطابق با سخت و زیان آور به من بدهند ؟