مشاوره حقوقی رایگان - مسئولیت مدیر ساختمان

با سلام. بنده یک واحد آپارتمان اجاره داده ام . یکی از واحدها هزینه شارژ میگیرد و کارهای تقسیم قبض و نظافت انجام میدهد که به عنوان مدیر ساختمان در نظر گرفته شده. میخواستم بدانم همین برای مدیریت ساختمان بودن کافیست. چون قسمتی از ساختمان که نزدیک واحد من است آب داده ولی ربطی به واحد من ندارد و اصلا تاسیسات آب پشت دیوار من نیست و محل آب دادگی فاصله دارد . ایشان از رسیدگی شانه خالی و میگوید نزدیک واحد شما هست و باید شما انجام دهید و سایر ساکنان را برای مزاحمت به درب منزل میفرستد. از آوردن کارشناس هم شانه خالی میکند. آیا میتوان از ایشان شکایت کرد یا صرف دریافت شارژ برای مدیریت کافی نیست و مسولیت ایجاد نمیکند؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانید موضوع را تامین دلیل نمایید به به طرفیت مدیر ساختمان طرح دعوای الزام به ایفای تعهد نمایید والا تمام‌مالکین مسئول خسارت وارده در قسمت مشاع هستند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

پاسخ سوال شما زیاد است و باید ابتدا به چند تا سوال من پاسخ دهید پس لطفا از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من تماس بگیرید