مشاوره حقوقی رایگان - عدم مطابقت تاریخ امضای شهود با تاریخ مبایعه نامه

باسلام بنده ملکی راازپدرم بامبایعه نامه عادی سال 94خریدم بعدازگذشت7سال درحضورپدرم دوتاشاهدزیرمبایعه نامه روامضا کردن آیاامضاشاهدبعدگذشت زمان دردادگاه اعتباردارد؟ آیادرکارشناسی امضاشاهدمبایعه نامه رامخدوش نمیکند؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود بله
حتی بدون امضا شاهد متن مربوطه معتبر است مگر پدر محجور بوده باشد و اثبات شود

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
بهتر بود شهود امضا نمی کردند اما اگر الان امضا کردند و در زمان واگذاری شاهد این قرارداد بوده اند، اشکالی ندارد.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورت کسی تعرض به سند عادی شما یعنی همان مبایعه نامه نمود شهود باید احضار شود و امضای آنها کافی نیست