مشاوره حقوقی رایگان - افزایش مهریه بعد از ازدواج

سلام من بخش بیشتر مهریه خودم رو به اصرار همسرم ابرا کردم و کلا یک سکه دارند و میدونم نمیشود مهریه اولم رو برگردونم میخواستم بدونم آیا میشه الان به مهریه اضافه کنم قانونی
یعنی از همسرم درخواستم کنم به تعداد سکه هام تو محضر خونه اضافه کند؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود اضافه در قالب مهریه خیر تعهد و توافق جدیدی اری امکان پذیر است اگر به طور تخصصی تنظیم گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید قرارداد تخصصی تنظیم نمایید و زوج متعهد به پرداخت گردد
ولی شما نمی توانید در عقدنامه مهریه خود را اضافه نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

خیر ولی میتوانید ایشان. رامتعهد به پرداخت معادل آن یا تعدای سکه بعنوان دین کنید نه مهریه