مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اموال بابت مهریه

باسلام.بنده کارگر ساختمانی هستم و 25 سال پیش ازدواج کردم و یک فرزند 23 ساله داریم با توجه به اینکه همسرم ازلحاظ وفاداری با بنده صادق نبوده و داشتن رابطه نامشروع وبخشش من به خاطر عاقبت خودش وفرزندمان وآ بروی خودم اما از لحاظ روحی بسیار صدمه دیدم وبه موادمخدر پناه بردم ودراین مدت ازتوجه من کم که نشد بیشتر هم شد.که باکار ایشان در بیرون از خانه موافقت و حمایت هم کردم وپس انداز سه سال رو برای ایشان ماشین خریدم برای رفت و آمد بعداز دوسه سال حالم ازلحاظ روحی بهتر شد ومدت ده ماه است که مواد مخدر را ترک کردم اما همسرم سه ماه است که ترک منزل کرده و هنگام رفتن مقداری از لوازم منزل و مقداری طلا شاید سی گرم رو به همراه برد واز طریق یک وکیل و اداره ثبت اسناد اقدام به توقیف حساب ها که 18 میلیون بوده و دو ماشین که به نام من هست کرده که تاکنون امید به بازگشت ایشان داشتم فردا تاریخ مزایده خودرو ها هست من تاکنون فقط ازطریق خدمات قضایی یک الزام به تمکین برای ایشان فرستادم و واقعا درمانده وشوکه هستم و نیاز به راهنمایی دارم.سپاس گزارم و عذر خواهی.

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما کاربر مترم نیاز به بررسی وگفتگوی متقابل دارد می توانید از طریق سایت بامن در تماس باشید تا به یک راهکار درست برسید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خودرو ها از طریق مزایده به فروش می رود .
شما می توانید دادخواست الزام به تمکین خود را پیگیری کنید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
اظهار نظر مستلزم گفتگو است .
موفق باشید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما ملزم به پرداخد بدهی ایشان هستید، میتواند طلاق ش دهید