مشاوره حقوقی رایگان - سرقفلی

سلام وقت بخیر ما یه مغازه داریم با برادرم از سرقفلی شریکیم. و من توی مغازه تا حالا نبودم. و هیچ مدارکی دستم نیست از مغازه میخام بدونم چجوری میتونم اثبات مالکیت کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدارک نداشته باشید باید با معرفی شهود طرح دعوا کنید.
و یا اینکه اگر مدارک دست برادرتونه می توانید شکایت کیفری مطرح کنید تا مدارک رو به دادگاه ارائه بده.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند باید دید اسناد و مدارک مربوطه چیست.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست حقوقی اقامه نمایید
و با ارائه دلایل و مستندات ادعای خود را و مالکیت خود را اثبات نمایید