مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون پزشکی اعصاب و روان

باسلام بنده درخواست معافیت اعصاب و روان دادم به من 6ماه معافیت موقت دادند میخواستم بدونم دکتر معتمد نیروهای مسلح اگر بنویسد بستری در بیمارستان روانی کمیسیون پزشکی میتونه من رو بستری کند؟ ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله احتمالش وجود دارد اما این قایق خدمت ممکن است در آینده برای شما مشکلاتی به وجود بیاورد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

سوال حقوقی نیست پزشکی است