مشاوره حقوقی رایگان - رد تجدید نظر خواهی

نتیجه رای دادگاه مفهوم نبود برام. لطفا توضیح می دهید

پرونده کلاسه ... شعبه 72 دادگاه تجدید نظر استان تهران تصمیم نهایی شماره ...

تجدید نظرخواه خانم س.ط
تجدید نظر خوانده خانم ف.ب

بسمه تعالی به تاریخ 1402/10/16 در وقت فوق العاده شعبه 72 دادگاه تجدید نظر استان تهران به تصدی امضاء کنندگان ذیل تشکیل است. پرونده کلاسه ... تحت نظر است. با بررسی محتویات پرونده و جریان مشاوره ختم رسیدگی را اعلام و با استعانت از خداوند متعال و به شرح ذیل مبادرت به انشاء رای می نماید.

رای دادگاه

تجدید نظر خواهی خانم س.ط به طرفیت خانم ف.ب از دادنامه شماره مورخ 1402/8/27 صادره از شعبه 1034 دادگاه کیفری دو تهران که متضمن صدور حکم به رد دعوی اعسار از پرداخت محکوم به ) دیه ایراد صدمه بدنی عمدی تجدید نظرخواه می باشد ، وارد نیست ، زیرا اصل بر پسر و توانایی است و اعسار ادعایی خلاف اصل و محتاج دلیل است که ادله اثباتی کافی ارائه نشده است ، مضافا اینکه با بررسی محتویات پرونده و استدلال مندرج در دادنامه مزبور و مفاد لایحه ضمیمه دادخواست تسلیمی تجدید نظرخواه و پاسخ به آن در این مرحله از رسیدگی از سوی تجدید نظرخواه ایراد و اعتراض موثر و مدللی که موجبات گسیختن دادنامه تجدید نظرخواسته را فراهم نماید اقامه نگردیده است و از لحاظ رعایت اصول و قواعد دادرسی و مبانی استنباط فاقد ایراد و اشکال میباشد و تجدید نظر خواهی مطروح منطبق با هیچ یک از شقوق مندرج در ماده 348 قانون آیین دادرسی دادگاه های عمومی و انقلاب در امور مدنی نمی باشد فلذا به استناد ماده 365 و قسمت اخیر ماده 358 همان قانون دادنامه تجدید نظر خواسته را تایید مینماید. این رای قطعی است.

مستشاران شعبه 72 دادگاه تجدید نظر استان تهران

پاسخ ها :

رد تجدید نظر خواهی رای دادگاه تجدید نظر تجدید نظر خواهی تجدید نظر