مشاوره حقوقی رایگان - چک

باسلام خدمت وکلای محترم و محترمه میشه راهنمایی کنید بنده یه ماشین فروختم به مبلغ41میلیون تومان ویک فقره چک لاک گرفته وباخط خوردگی بهم داد قرار شد پسته بفروشه پول بیاره چک و مدارک بگیره تاریخ چک شد چک برگه کردم ولی بانک بدلیل لاک وخط خوردگی چک 4میلیونوصد مسدود کرده و ایشان هم لایحه داده چک من 4100بوده درصورتی داخل قولنامه مبلغ و شماره شبا چک قیدشده و41میلیونه لطفاراهنمایی کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دادخواست حقوقی متناسب طرح گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بابت مطالبه وجه چک اقدام کنید و برای اثبات مبلغ به مبایعه‌نامه استناد کنید