مشاوره حقوقی رایگان - جواز ساخت

زمینی به مساحت 200 متر در روستای ... دارم که بیش از 18 سال در طرح هادی است ولی کاربری ان باغی است البته دور آن خانه سازی شده رفتم بنیاد مسکن جواز بگیرم جواز نمیدهند ولی چه بنیاد و چه دهیار میگویند بساز و بعد جریمه بده متری 900 هزار تومان ،من پول ساخت را هم درست و حسابی ندارم چطور میتوانم جریمه بدهم به کجا میتوانم شکایت کنم مراجعه هم که میکنم برخورد بدی دارند

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا با سلام دوست عزیزبا نقشه برداری وتهیه نقشه احداث درخواست احداث بنای خود را به بخشداری تقدیم ودرخواست کنید پاسخ شما را چه مثبت وپه منفی کتبابدهند تا در صورت ضرورت قادر به طرح موضوع در دیوان عدالت اداری باشید ودرغیر اینصورت شکایت شما در دیوان غیر قابل استماع خواهد بود موفق باشید
در صورت نیاز به مشاوره دقیقتر می توانید روزهای کاری از ساعت 18 تا 21 با بنده تماس حاصل نمائید مشهد خیابان سناباد بین 60 و58 پلاک 802 طبقه اول دفتر وکالت صالح کاوری وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری خراسان 09153139600 موفق باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست از همون ارگان پیگیری نمایید چرا که اگر شما الان ساخت و ساز انجام دهید بعداً این اشخاص بروند و اشخاص جدیدی بیایند و نتوانید مجوز بگیرید ممکن است متحمل خسارت شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اصولاً کفالت به تک فرزند داده می‌شود اما باز می‌توانید پیگیری نمایید