مشاوره حقوقی رایگان - سلام در خصوص عقب نشینی زمین بر جاده اصلی

خسته نباشید
زمینی دارم 2000 متر مربع بر جاده اصلی جاده اراک به ملایر که سند محضری ندارد ولی قولنامه و نسخ های قدیمی موجوده ( اکثر زمینها به این شکل است ) الان میخواهیم بسازیم شهرداری تازه تاسیس محل میگه از جاده باید حدود 20 متر عقب نشینی کنی که حدود 500 متر زمین من میره تو تعریض جاده چجوری میتونم از شهرداری خسارت بگیرم یا اینکه پول جواز ساخت ندهم چون اونجا شهرداری خیلی زور میگه البته بر جاده اکثرا تجاری سازی داره میشه من چجوری برم شهرداری ممنون از شما

پاسخ ها :

احمد محسنیان

جناب آقای احمد محسنیان:

سلام. عقب نشینی بر اساس طرح تفصیلی یا هادی شهر می باشد. شهرداری موظف است خسارت متراژ عقب نشینی را با ارزیابی هیات کارشناس رسمی دادگستری به نرخ روز پرداخت نماید.