مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از فروشنده بابت عقب نشینی زمین

من یک زمین مسکونی طبق سند تک برگ با مساحت 500 متر مربع خریداری کردم که پس از اقدام برای گرفتن پروانه جدید متوجه شدم زمین اصلاحیه خورده و حدود 100متر زمین عقب نشینی دارد یعنی متراژ واقعی زمین 400 متر است. ضمنا متراژ اصلاحیه خورده زمین (یعنی 400 متر ) در پروانه ساخت قید شده بود اما به بنده نشان ندادند و پس از اتمام معامله و یک روز بعد از نقل و انتقال ، پروانه ساخت به بنده داده شد. ضمنا توی مبایعه نامه هیچ صحبتی یا توافقی در مورد عقب نشینی نشده و فقط در قسمت توضیحات قرارداد نوشته شده یک پلاک زمین با متراژ 500 متر و اربعه و متراژ آن .

توی قرارداد مبایعه نامه کلیه خیارات از جمله خیار غبن ساقط شده و همینطور پروانه ساخت ملک هم بعد از پایان معامله به بنده داده شده یعنی اسناد و مدارک کامل رو به بنده نشان ندادند اما مالک کاملا مطلع بوده که متراژ واقعی ملک چقدر است.

سوال :
1-آیا میتونم پول اون 100 متر رو بگیرم یا اینکه حتما قرارداد باید فسخ بشه؟(البته نمیخوام قرارداد فسخ کنم چون زمین خوبیه)
2-آیا میتونم جداگانه هم از دهیاری بابت عقب نشینی هزینه بگیرم ؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه در وهله اول باید عرض شود که پرونده های ملکی فرقی هم ندارد چه راضی باشد و چه باغات و آپارتمان ها به گونه ای نیست که صرفا با سوال و جواب کوتاه شما به راه حل قطعی و نهایی برسید پروسه رسیدگی
و پیچیدگی های خود را دارد چرا که ابعاد مسائل ملکی گسترده است و نمی‌توان بدون رویت اسناد و مدارک جواب قطعی و کامل داد و اشتباه در پرونده های ملکی چه کیفری باشد و چه حقوقی و چه بخواهیم دفاع کنیم و یا دادخواست دهیم ممکن است نتایج مطلوبی به همراه نداشته باشد
.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .