مشاوره حقوقی رایگان - حبس تعزیری درجه6

باسلام پسرعموی بنده علی رغم اینکه در دعوایی که نزاع بود شرکت نداشت به ناحق برای او حبس بریدن و ما به این حکم اعتراض کردیم رفت استان ولی استان علی رغم اینکه طبق بند ث ماده450 باید چون جرم تعزیری درجه6 منجر به حبس شده باید تعیین وقت کند و طرفین رو احضار نماید و بعدا رسیدگی نماید بدون توجه به این بند ماده رای دادگاه بدوی را تایید نموده میخواستم بدونم آیا اینکار دادگاه ضمانت اجرایی هم دارد یا دادگاه تجدیدنظر مختار هست هرطور خواست رسیدگی کند؟ ممنون

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم دادگاه تجدیدنظر با توجه به محتویات پرونده رای صادر میکند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
دادگاه ‌تجدیدنظر در صورت صلاحدید ، اگر لازم باشد جلسه دادرسی تشکیل خواهد داد