مشاوره حقوقی رایگان - استرداد حق الوکاله از وکیل

سلام خسته نباشید حضور وکلای دادراه حدود سه ماه پیش من و همسرم به اختلاف خوردیم و بنده به وکیل مراجعه کردم وسه وکالت‌نامه نفقه،طلاق،مهریه،امضا اینترنتی کردم وسه کد برای من اومد وبابت هر پرونده 5ملیون تومان از من گرفتند که جمعا شد15میلیون تومان که وکالت‌نامه هارو به من ندادند وفقط به پرونده نفقه رسیدگی کردند در حد دو جلسه شورای حل اختلاف ودر خصوص پرونده طلاق و مهریه اقدامی نکردند و من خواستم که این دوتا پرونده که اقدام نکردند فسخ کنند و10 ملیون پولم را استرداد کنند ولی قبول نکردند وادعا کردند برای یک پرونده 15میلیون تومان گرفتندومالیات دادند و پس نمیدهند من میخوام شکایت کنم آیا میتوانم پولم راپس بگیرم یا خیر؟ ممنون میشم از راهنماییتون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی اسناد مدارک و اخذ توضیحات بیشتر می باشد