مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در واریز وجه چک

سلام من سال 97ازکسی سه برگ چک گرفتم که هرسه برگشت خوردامسال سال قبل یعنی 1401برج 6قراردادی نوشتیم که درقالب پنج قسط پولوبه من بدهد ولی یک بنداضافه کردیم که اگه سرتاریخ مقررپولونده بدهی همچنان باقی هست که هرماه دیرترازتاریخ مقررپول رو میریخت من هم چک ها رو ندادم رفته شکایت کرده قاضی چه رای میده؟

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

شما همین توافق را نشان قاضي بده و البته دعوای متقابل هم اقامه کن لازمه

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ادله شما در محکمه بیان شده است منتظر نتیجه و ابلاغ رای باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با ارائه قرارداد خود دفاعیات خود را مطرح کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما بسیار کلی بیان شده به این صورت امکان پاسخگویی نیست