مشاوره حقوقی رایگان - مالیات ملک اجاره ای

سلام من برای وام مستأجری ثبت نام کردم و مالک خونه مادرم هست و به خاطر اینکه مالک مادر باشد موافقت نمیشود موجر پدر خانومم رو نوشتم ولی خونه به نام مادرم هست و اینکه خونه رو اینترنتی قولنامه کردیم آیا مالیات برای مادرم می‌رود یا پدر خانومم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با عنایت به توضیحات مذکور جهت اظهار نظر دقیق حقوقی موضوع مستلزم بررسی اسناد مدارک و اخذ اظهارات بیشتر می‌باشد