مشاوره حقوقی رایگان - مستثتیات دین ملک

با سلام بنده سال 99 دو دانگ آپارتمانم رو به صورت وکالت بلاعزل زدم به اسم خانومم الان همون آپارتمان رو توقیف کرده ولی شش دانگ به اسم من هست . الان پرونده در اجرای ثبت هست من با این دو دانگ وکالتی که دادم از چه طریقی واسه 4 دانگ باقی مانده مستثتیات ثابت کنم ؟ آپارتمانم 127 متره واینکه آیا اداره ثبت این دودانگ وکالت رو از بابت مهریه قبول میکند مابقی رو واسه مستثنیات آزاد کنه؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر منزل دیگری نداشته باشید میتوان قسمتی را به عنوان مستثنیات دین معرفی نمائید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله احتمال دارد اما نیاز به بررسی بیشتر نیز است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما بهتر است اعتراض کنید و اعلام کنید که مستثنیات دین است