مشاوره حقوقی رایگان - دیه فوت در تصادف در صورت متواری شدن مقصر

سلام پدر بنده در تصادف موتور با ماشین بعد از 50 روز داخل کما بودن فوت شدن در کارشناسی ماشین 100 درصد مقصر شناخته شد ولی فرار کرد و شماره پلاک ندارد آیا صندوق دیه رو کامل پرداخت میکند تشکیل پرونده هم شده است
و آیا زمان فوت مهم هست برای پرداخت یا اگر سال دیگر بخواهیم بگیریم امکانش هست به نرخ روز حساب میشود؟
و این که انحصار وراثت لازم هست یا خیر؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

پرداخت نرخ دیه به یوم الاداست صندوق خسارت‌های بدنی پرداخت می‌نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری گواهی انحصار وراثت نیاز است
دیه به نرخ روز محاسبه می‌گردد و باید تأدیه گردد