مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک صلح شده

سلام من در صدد خرید ملکی می باشم، ملک مcبور کلنگی می باشد که پدر خانواده ملک را صلح کرده به تراضی بین سه فرزندش، و اکنون می خواهند ملک مورد نظر را بفروشند، پدر در قید حیات می باشد و فرزندان هم می باشند و همه راضی، سوال اول می شود که ملک صلح شده را خرید و فروش کرد، به چه شکل، اسم چه کسی در مبایعه نامه فروش به عنوان فروشنده قید شود، مصالح یا متصالح، چون در آژانس املاک قرار است تنظیم شود چه مواردی را باید رعایت کرد.
سپاس

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

بهتر است در دفترخانه رسمی ثبت کنید، چون ممکن است بعدا کسی به صلح نامه ایراد بگیرد خصوصا اگر عادی باشد. البته انتقال سند رسمی و نحوه انتقال آن هم مهم است. اگر متصالحین وکالتنامه برای انتقال سند هم داشته باشند بهتر است متصالحین فروشنده باشند. در هر حال صالح نمی تواند ملک صلح شده را به شما بفروشد. حتما متن قرارداتان را با مشورت یک وکیل تنظیم کنید.