مشاوره حقوقی رایگان - جدا کردن یارانه فرزند تحت حضانت مادر

سلام من به همراه دو فرزندم به مدت 3سال است که از همسرم جدا زندگی میکنیم راهنمایی ام کردن که با گرفتن نامه حضانت از دادگاه میتونم یارانه رو جدا کنم این نامه رو چطوری میتونم از دادگاه بگیرم؟ میشه راهنمایی کنید

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به شعبه ای که حضانت بچه ها را به شما داده مراجعه و نامه بگیرید

نورالله خجسته راد

جناب آقای نورالله خجسته راد :

اگردرحکم طلاق به واگذاری حضانت اشاره شده ارایه آن کافی است ودرغیراین صورت راجع به واگذاری حضانت به دادگاه خانواده دادخواست بدهید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه ای که پرونده دارید موضوع را پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود به طلاق نامه و رای دادگاه به پلیس خدمات دولت و یا فرمانداری شهرستان مربوطه‌رجوع کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام زمانی که شعبه حضانت را به شما بدهد می‌توانید از اجرای احکام نامه بگیرید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
به شعبه صادر کننده رای مراجعه نمایید.