مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به حکم دادگاه تجدید نظر

سلام وقت بخیر
دادگاه بدوی حکم به پرداخت 10 سکه پیش پرداخت و هر 6 ماه یک سکه که بنده اعتراض به حکم کردم،میخواستم بدونم به حکم دادگاه تجدید نظر هم میتوانم اعتراض بزنم.بنده بیکار بوده و نگه داری 2 فرزند خردسال به عهده من هست.ممنون از راهنمایتون

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

رای دادگاه تجدید نظر در این خصوص قطعی است و لازم الاجرا

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به حکم دادگاه تجدیدنظر نمی توانید اعتراض کنید.
.
توجه داشته باشید اگر دادگاه تجدیدنظر ده سکه را تایید کند و توان پرداخت نداشته باشید می توانید دادخواست تعدیل بدهید.
توجه داشته باشید دا‌دخواست تعدیل مانع از حکم جلب نیست.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
رای مرجع تجديدنظر قطعی است